marți, 7 ianuarie 2014

Natura Vibratorie a Universului


Totul în Univers este vibraţie. Chiar şi lumina este vibraţie (diferitele frecvenţe de vibraţie ne dau nouă diferitele culori, la fel cum diferitele frecvenţe de vibraţie ne dau diferitele note ale octavei sunetului).
Aşa numitele 5 simţuri fizice, tactil, miros, auz, gust şi vedere sunt toate „senzori” biologici care în cea mai mare parte detectează vibraţia în diferite moduri. În timp ce mirosul nu este în mod direct un simţ al vibraţiei, el este simţ direct al obiectelor fizice din aer, cele care au diferiţi parametri vibraţionali. Fiecare dintre simţuri percepe vibraţiile specifice ale unei anumite benzi de frecvenţă. De exemplu, prin simţul auzului majoritatea oamenilor percep frecvenţe vibraţionale în domeniul 20 până la 20.000 cicluri pe secundă – ceea ce noi numim „sunet”. Ochii „culeg” mult mai rapid vibraţiile pe care noi le numim lumină.
Însă aceşti 5 senzori biologici pe care noi îi folosim, culeg numai o parte foarte, foarte mică a infinitului spectru vibraţional de frecvenţă. Există şi alte benzi de frecvenţă pe care cele 5 simţuri nu le percep, care lasă un MARE gol în legătură cu informarea noastră despre ceea a ce se petrece cu ADEVĂRAT aici. Iar pentru majoritatea oamenilor aceste foarte limitate date de la cele 5 simţuri sunt singurul lucru care le permite să fie în contact cu lumea din jurul lor.
Noi suntem practic orbi în cea mai mare parte şi în ceea ce priveşte acest Univers.
Oamenii au construit maşini care culeg anumite vibraţii pe care noi nu le putem obţine prin cele 5 simţuri ale noastre. Această aparatură converteşte ceea ce colectează în domeniul pe care noi îl putem detecta prin unul dintre simţurile noastre. Spre exemplu, ochii noştri nu pot vedea razele X – ei pot vedea numai vibraţia mai joasă a luminii. Astfel că am construit aparatură cu raze X care să ne ofere imagini pe care le putem vedea ca rezultat al folosirii razelor X pe un film pe care noi îl putem vedea prin lumină vizibilă. Îţi poţi imagina posibilitatea de a vedea asemenea lucruri precum razele X şi gama tot timpul? Undele radio se află de asemenea într-una din benzile vibraţionale
de frecvenţă, benzi care nu se află în intervalul vreunuia dintre simţurile noastre.
Circuitele din radiouri sau televizoare schimbă aceste vibraţii ale frecvenţei în vibraţii pe care simţurile noastre ale văzului şi auzului le pot percepe. Există multe alte lucruri pe care noi nu le putem percepe în mod normal. Dar, toate acestea, şi mult, mult mai multe, sunt disponibile pentru a fi percepute de noi atunci când ne depăşim limitele sinelui nostru separat.

Fiii legii lui unu din Atlantida de John Peniel

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu