vineri, 15 noiembrie 2013

Grupuri karmice: ne reîncarnăm împreună, este mai vesel


Majoritatea americanilor din secolul XX care au venit să-l consulte pe Cayce îl cunoscuseră deja în una din vieţile lor precedente iar unii dintre ei îi fuseseră foarte apropiaţi. Soţia, secretara, copiii, cei mai buni prieteni se pare că au fost toţi amestecaţi mai mult sau mai puţin în aventurile din alte vieţi. La început, mi s-a părut o coincidenţă bizară. Şi apoi am reflectat: dacă ne reîncarnăm pe cicluri, după "afinităţile elective", ar fi deci logic ca în aceleaşi epoci şi în aceleaşi împrejurări să se regăsească periodic oameni care trebuie să înfăptuiască ceva împreună.
Ei sînt sensibili la aceleaşi vibraţii. Regăsim aceleaşi vechi cunoştinţe care făceau parte din aceleaşi promoţii...
Ca multe suflete care au intrat în acest ciclu din 1910, 1911 sau în timpul acestui ciclu, entitatea a fost atlantă... (Lectura 2428-1).
Vom regăsi în capitolul următor aceste cicluri istorice sau preistorice de reîncarnări colective.
Indivizii de pe Pămînt evoluează din ciclu în ciclu, în linia proprie de dezvoltare, în relaţiile lor cu ceilalţi şi în activităţile pe care trebuie să le întreprindă într-o asemenea viaţă terestră. Fiecare apucă pe drumul său în împrejurări foarte exacte. (Lectura 993-4).
Fiecare ciclu aduce sufletul-entitate la o nouă întretăiere de drumuri unde se simte atras spre una sau mai multe activităţi pe Pămînt. Dar aceste activităţi au fost alese special ca entitatea să se înţeleagă

cauza: ele sînt o parte necesară din experienţa sa totală. (Lectura 3128-1).

Universul lui Edgar Cayce

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu